Blog Hotelovej rezervácie Hotzebra.sk
Hotzebra logo

HOTZEBRA®.SK

HOTELOVÁ REZERVÁCIA

Späť na hľadanie hotelov

Prečo máme také nízke ceny?

Cena izieb je garantovane najnižšia na webe a veľmi často je výrazne nižšia ako cena, ktorú by Vám naúčtovali priamo na recepcii hotela. Prečo to je tak?


Prečo rezervovať cez HotZebra.sk?

Je veľa dôvodov:
  • hotzebra je prehľadná: všetky hotely na jednom mieste. Môžete porovnávať a nájsť tú najvýhodnejšiu ponuku.


ČASTO KLADENÉ OTÁZKY

Kedy a ako platím za ubytovanie? Musím ešte niekam volať a potvrdzovať rezerváciu? Systém neberie moju kartu, čo teraz? Ako stornovať rezerváciu? ...



Turistický sprievodca Slovenska

  VisitSlovakia.com je online turistický sprievodca Slovenska. Ponúka najatraktívnejšie destinácie na Slovensku. Vyberte si dovolenku podľa toho, čo chcete na Slovensku robiť, alebo podľa toho, kam chcete ísť. Objavte Slovensko rýchlo a jednoducho. Pozývame vás na Slovensko - do najatraktívnejších destinácii, do odporúčaných hotelov.



Letné Olympijské hry 2012 v LONDÝNE

 

V období od 27. júla do 12. augusta 2012 sa budú konať  letné Olympijské hry. Už tretíkrát bude dejiskom tejto najvýznamnejšej športovej udalosti Londýn. V minulosti sa tu konali olympijské hry v rokoch 1908 a 1948.

 

Vo väčšine z 38 športových disciplín sa bude súťažiť priamo v Londýne, takže jednotlivé podujatia budú ľahko dostupné. Nenechajte si ujsť príležitosť a navštívte LOH v neďalekom Anglicku, najbližšie Olympijské hry sa totiž budú konať v roku 2016 až v Rio de Janeiro!

 

Ak sa rozhodnete zažiť jedinečnú atmosféru LOH a podporiť svojich obľúbených športovcov naživo priamo v Lonýdne, nezabudnite si zabezpečiť ubytovanie v Londýne včas, ceny rýchlo porastú!

 

Otvárací ceremoniál XXX. Olympijských hier nás čaká už 27.7.2012!

 

 

 



Lyžiarska sezóna 2011/2012 v Schladmingu je už zahájená!

 

Schladming patrí k najznámejším a najlepším rakúskym lyžiarskym strediskám.

 

 

Mesto leží 750 metrov n.m., 21 lanoviek  a vlekov vedie na vrch Planai 1894 metrov n.m.  

 

 

Neďaleko sa nachádzajú aj ďalšie známe strediská – Dachstein, Ramsau Vzdialenosť od Bratislavy je cca 350 km.

 

 

Túto vyhliadku musíte vidieť na vlastné oči...
 
 
 
Ubytovanie Schladming a okolie - rezervujte si s dostatočným predstihom, v zime býva často vypredané.
 
 


Najkrajšie pláže v Chorvátsku

Keďže Chorvátsko stále patrí k najnavštevovanejším destináciám slovenských cestovateľov, prinášame vám prehľad najkrajších pláží v Chorvátsku. Možno vás niektorá z nich zaujme.

 

Istria:

 

Rabac – stredisko na Istrii s viacerými menšími štrkovými plážami, ktoré sú



Za jarnými nákupmi a zážitkami do Londýna

 

 

Najlepšie, najsvetovejšie, najlacnejšie, najvzrušujúcejšie, najluxusnejšie - Londýn je Mekka nákupov na starom kontinente. Na úvod to obligátne zaparkujte na Oxford Street, kde Zara strieda H&M, ktorému tu sekunduje Mango a  na krk dýcha Topshop. Rovno na Oxford street sa môžete aj ubytovať, aby ste svoj čas strávený v Londýne nepremrhali cestovaním. Osobne som vždy mala pocit, že zľavami a špeciálnymi ponukami sa to na Oxfordke hemží neustále, bez ohľadu na veľké sezónne a menšie medzisezónne výpredaje. Od Oxford Circus  smerom k Tottenham Court Road to cca v polovici začína pripomínať tovarom Miletičku s tržničným tovarom a rôznymi



Kam na Veľkú noc? Využite veľkonočné sviatky na krátku dovolenku!


Mnohí z nás využívajú pár dní voľna cez Veľkú noc, a namiesto tradičnej polievačky sa vyberú na kratšiu dovolenku so svojimi najbližšími. Počasie v tomto období by malo byť  už príjemné, jarné, ideálne na výlety.

Prinášame vám tipy na najobľúbenejšie ciele našich cestovateľov:

 



Tipy na vybrané wellness hotely

 

Wellness je moderný koncept aktívneho oddychu, ktorý vás za pár dní dokáže zregenerovať viac, ako týždenná dovolenka pri mori. Pripravili sme pre vás zopár overených tipov na wellness hotely na Slovensku a v jeho blízkom okolí. 

Zobraziť všetky hotely na mape si môžete kliknutím sem.  



Netradičný hotel v Štokholme

Ak plánujete prespať v Štokholme, nenechajte si ujsť noc v tomto neobyčajnom hoteli.

 

 

 

Tento pôvodne lietajúci Boeing 747 je prerobený na 25 izbový hotel s kaviarňou: http://www.hotzebra.sk/hotel.php?id=28749

 

Cena za dvojku izbu je od 93€, za izbu v kokpite si priplatíte, stojí okolo 250€.

 



Chystáte sa na MS v hokeji? Ponúkame vám tipy na voľné hotely!

Tento rok sa na Slovensku prvýkrát uskutočnia MS v ľadovom hokeji, a tak sa mnohí z nás chystajú  pozrieť si aspoň niektorý zo zápasov naživo. Majstrovstvá budú prebiehať od 29.apríla do 15.mája, kedy bude finálové stretnutie na bratislavskom štadióne.

 

Keďže sa voľné izby v hoteloch na toto obdobie míňajú závratnou rýchlosťou, dnes vám prinášame zopár tipov na ubytovanie, kde sa nám ešte podarilo nájsť voľné kapacity.

 

Mimoriadny TIP  pre fanúšikov hokeja, ktorí sa chystajú do Košíc a hľadajú lacné ubytovanie



Valentín 2011

Hovorí sa, že najkrajším darčekom na sviatok zaľúbených je spoločný zážitok, ktorý sa do pamäti vryje na celý život.


Monika vyhrala Ritz Carlton na newyorskom Manhattane!

Minulý mesiac prebiehala v spolupráci s portálom cas.sk lukratívna súťaž o dve noci v ktoromkoľvek hoteli kdekoľvek na svete. 22. decembra sme vyžrebovali šťastnú výherkyňu Náhodný žreb určil za víťazku 23-ročnú Bratislavčanku Monika Molnárovú - výhrou sú 2 noci v hoteli Ritz Carlton na newyorskom Manhattane! Gratulujeme!



Fascinujúci projekt Hangar-7 v Salzburgu

Počuli ste už o fascinujúcom projekte Hangar-7 v Salzburgu? Tento areál je múzeom letectva, špičkovou reštauráciou, prominentnou galériou a domovom fanatikov do lietania "The Flying Bulls" - všetko v jednom! Aj toto je to ďalší dôvod navštíviť Salzburg.



Práve vyskúšaný wellness - Thermal Hotel Visegrád, Maďarsko

HotZebra.sk práve osobne vyskúšala a vrele odporúča na odbúranie posviatkového stresu Thermal Hotel Visegrád v Maďarsku! Sauny a bazény super, teplota vody - aká len chcete, bazénik a kútik pre deti, jedlo chutnučké, personál tak ako tradične v Maďarsku - milý a úslužný. Príroda a Dunajská zákruta sú bonus, 30 min do Budapešti už len čerešnička na torte. 30km od slovenských hraníc!



Náš najobľúbenejší hotel - Corinthia Praha

HotZebra.sk Vám odporúča najpopulárnejší hotel na našej stránke - Hotel Corinthia Praha (kedysi hotel Fórum). Je to 5* za 79.00 EUR vrátane raňajok a najlepšieho výhľadu na Prahu! Niet sa čudovať, že toto je náš najpopulárnejší hotel. Tak baľte kufre a hurá do Prahy!



Ubytovanie počas MS v hokeji na Slovensku

Pozor! Hotely v Bratislave a Košiciach počas MAJSTROVSTIEV SVETA V HOKEJI začínajú byť vypredané! Majstrovstvá začínajú 29. apríla kedy hrá Slovensko so Slovinskom. Potom hráme 1. mája s Nemeckom a 3. s Ruskom. V Košiciach je tiež hneď v prvý deň atraktívny zápas Bielorusko - Kanada. Rezervujte si ubytovanie už dnes.



Luxus v Benátkach

Chceli ste niekedy vyskúšať absolútny luxus za ktorý by sa nemusel hanbiť ani James Bond? Teraz máme víkendové pobyty v super-luxusnom hoteli Hilton Molino Stucky v Benátkach za 139,50EUR/noc pre dvoch vrátane raňajok.